Home LOVE & SEX 7 not so sexy signalen dat hij de ware is

7 not so sexy signalen dat hij de ware is

Reporters
Spijtig genoeg is real life love niet hetzelfde als wat je op tv ziet. Je hebt niet op elk moment van de dag seks, je eet niet elke avond bij kaarslicht en zelfs jij ziet er niet altijd uit als een godin. Als je je thuis voelt, ben je jezelf. En je vriend is dat ook…

1. Je vriend heeft er geen probleem mee om een plasje te doen in de badkamer, terwijl jij je aan het douchen bent.

Oké, een plasje. Daar kunnen we mee leven, maar zich volledig laten gaan terwijl jij je haar wast met die heerlijk ruikende bosbessenshampoo, is net een brug te ver. Doe die grote boodschap dus maar op een ander moment.

2. Je vriend vindt het geen probleem om je benen te scheren of je wenkbrauwen te epileren.

Je hebt namelijk nog van alles te doen en echt geen tijd om al dat ongewenst haar weg te werken. Als hij het zo graag weg wil, mag hij het zelf waxen of epileren. Dan kan jij ondertussen je mails nog even nalezen of die oh zo belangrijke Facebookupdate posten.

3. Wanneer je verkouden bent, raapt je vriend je gebruikte zakdoekjes van de grond.

Aaaah, het is toch echt een schatje. Hij raapt al je vuile, natte zakdoekjes vol snot op en kijkt daarbij niet eens zo heel vies. En dat terwijl je je yogabroek en lelijkste trui aanhebt, je haren alle kanten op staan en je wallen net niet tot op je kin komen. Oh nee, hij ziet je zo…

4. Je vriend klaagt niet langer dat hij het putje moet ontstoppen terwijl het niet eens zijn haar is.

Puh! Het is ook een béétje zijn haar. Het is niet omdat hij een korte coupe heeft, dat die haren niet kunnen uitvallen, hè. En hij heeft ook nog beenhaar, buikhaar, rughaar… Need we say more?

 

 

5. Je ruikt aan de kleren van je vriend om te weten of iets in de was moet of niet.

Wat? Je gaat toch niets wassen wat nog oké ruikt? Hij kan dat kledingstuk nog minstens één keer aandoen, en daarna zal je overwegen of het gewassen moet worden. (Dat geldt uiteraard niet voor boxershorts.) Als het echt gewassen moet worden, moet hij het maar in de wasmachine gooien, en niet op de grond.

6. Je vriend gebruikt jouw tandenborstel zonder het te weten.

Oké stiekem vind je het een beetje vies, maar je houdt van hem en wanneer jullie kussen, wisselen jullie toch ook speeksel uit? Hij toont dat hij niet vies is van jou, dus je zet je eroverheen en poetst je tanden.

7. Je vriend houdt je haar vast terwijl jij alles wat je het afgelopen uur lustig naar binnen hebt gegoten, eruit laat komen.

'Ik ken mijn grenzen, schat. Ik weet wanneer ik moet stoppen. Hmm, misschien ben ik er toch net overgegaan, schat. Wil je even mijn haar vasthouden, lieve, lieve schat?'

Single? Vind hier welke ware jacob bij jou past.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.