Home LOVE & SEX 5 x tekenen dat hij waarschijnlijk niet de ware is

5 x tekenen dat hij waarschijnlijk niet de ware is

Break up or make up?

Is je lief helemaal niet zo lief? Controleert hij jouw berichtjes, is hij stikjaloers of wil hij alleen maar seks en geen commitment? Misschien moet je de ware dan nog tegenkomen. 1 februari is Dump Your Significant Jerk Day ofwel de dag waarop je jouw shitty boyrfiend aan de deur zet. Ander en beter!
  • Hij houdt geen rekening meer met je gevoelens. Vraagt hij de laatste tijd niet meer hoe je werkdag was of wat je in het weekend moet doen? Stuur hem dan meteen de deur uit! Een relatie vraagt nu eenmaal om inspanning van twee personen.
     
  • Kende je hem vroeger door en door, dan weet je nu eigenlijk niet eens meer wat zijn favoriete Tv-programma is. Hij is een gesloten boek voor je geworden en vertelt je zelfs de echt belangrijke dingen niet meer.
  • Je houdt dingen voor hem verborgen. Natuurlijk is er niks mis mee om stiekem toch een zak chips te eten vooraleer je aan je slaatje begint dat volledig in het kader van je dieet past -en dat vervolgens in alle talen te verzwijgen – maar wanneer je ook echt belangrijke dingen voor hem verzwijgt, dan heb je wel degelijk een probleem. Dit kan er op wijzen dat je hem niet langer vertrouwt en dat betekent doorgaans mar één ding: het einde van je relatie.
  • Je ergert je dood aan zijn kleine vervelende gewoontes. Het dopje niet op de tandpasta doen, zijn kleren laten rondslingeren of gewoon standaard overal 10 minuten te laat aankomen, het zijn zo'n kleine kantjes die jij ineens als reusachtige obstakels ervaart maar eigenlijk gewoon deel uitmaken van het fenomeen 'samenleven'.
  • Jullie hebben nog amper seks zonder aanwijsbare reden. Je voelt je niet meer aangetrokken tot hem en dat is wel degelijk een groot probleem. Let op: met aantrekkelijkheid bedoelen we niet louter fysieke aantrekkelijkheid, maar voornamelijk mentale. Heb je helemaal geen zin meer in seks of gewoon geen zin meer in seks met hem? Het antwoord hierop kan doorslaggevend zijn voor je relatie.