Home LOVE & SEX 5 tips voor geweldige vakantieseks

5 tips voor geweldige vakantieseks

Zon, zee, strand en seks. Het is de ideale combinatie. Wij vertellen je alvast hoe je dat laatste deel nòg beter kan maken.

1. Vergeet hoe je eruit ziet. Je hebt niet het perfecte strandlijf? Neem er dan vrede mee. Verdoe je tijd niet door te tobben over hoe je eruit ziet. En nog veel belangrijker: mannen houden van zelfzekere vrouwen. Je bent wie je bent – pronk ermee!

2. Seks in de tent kàn. Maar er zijn een paar voorwaarden. 1 – Dirty talk is leuk, maar hou het voor thuis of hotelkamers. Je wil écht niet dat iemand je hoort. 2 – Wees stil. De buren hoeven niet per sé mee te genieten. 3 – Wees erop voorbereid dat je kan gestoord worden. Pluspunt: vrijen in een tent geeft altijd een extra intiem sfeertje.

3. Wees extra touchy feely met elkaar. Loop hand in hand, kus, knuffel en streel elkaar zoals je deed toen jullie nog maar pas samen waren. Door extra veel affectie te tonen, zal je ook sneller in the mood geraken.

4. Geniet, eet, drink. Maar overdrijf niet. Laat het tweede dessert achterwege en misschien ook die extra fles wijn. Kans is immers groot dat je anders uitgeteld in slaap valt in plaats van je voor te bereiden op een passionele vrijpartij.

5. Probeer eens iets nieuws. Maak van de vakantie gebruik om een nieuw standje uit te proberen. Lees erotische verhalen of seksboeken. Je vindt er niet alleen inspiratie, maar het kan je ook in de juiste sfeer brengen.  

Lees meer: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.