Home LOVE & SEX 17 mannen op de rooster

17 mannen op de rooster

Wat hij écht denkt tijdens de seks

‘Waar wij mannen aan denken vóór de seks? Aan seks natuurlijk!’, grijnst mijn lief, en hij trekt me op zijn schoot (oh boy! Daar gaan we…). ‘En tijdens? Aan seks, wat anders! En daarna? Aan niks. En dan weer aan seks.’Als het aan mijn geliefde ligt, wordt dit het kortste Flairartikel ooit. Gelukkig kon ik rekenen op een bende ietwat genuanceerdere mannen, die ik – puur professioneel natuurlijk! – het hemd van het lijf mocht vragen.

Liggen we eindelijk in de armen van de man van onze dromen, kunnen we de gedachten aan vetrolletjes en striae niet uit ons hoofd zetten. Zien mannen dat nu echt niet?

Steven (25, single): “Natuurlijk zie ik cellulitis wel, maar ik vind het niet lelijk. Mijn aandacht gaat naar haar vormen. Liever een ronde, sensuele vrouw dan een afgetrainde meid zonder fantasie.” Ook Jens (34, samenwonend) snapt niet waar we ons zo druk over maken: “Striemen, kilo’s, wat is daar mis mee? Het enige waar ik op afknap is een slechte adem of een volledig kale vagina. Ik wil een vrouw, geen pornoster.”

Opvallend is dat alle ondervraagde mannen extreem geurgevoelig te zijn. Parfums zijn lekker maar lichaamsgeuren veel sexier, klinkt het. Gerard (26, single) vindt zichzelf allesbehalve kritisch. “Het enige waar ik op afknap, zijn magere vrouwen. Met kleren aan zien ze er knap uit, naakt zijn ze hard en knokig.”

Aangeven wat ze willen, vinden de meeste mannen lastig. Iets bij naam noemen, doodt het mysterie. Hints zijn beter. Steven (25, single): “Ik zou nooit durven zeggen: ik wil dat je me pijpt terwijl je jezelf vingert. Ik hoop er wel op!” Ook Koen (33, single) wacht liever af: “Ik probeer non-verbale aanwijzingen te geven. Na afloop zeg ik wat ze goed deed.” Gabriël (38, samenwonend) heeft er geen enkele moeite mee om te laten merken wat hij wil. “Wil ik gepijpt wil worden dan duw ik haar hoofd naar beneden. Het is juist opwindend om haar te domineren. Maar ze moet niets tegen haar zin doen.”

Wat mannen nog allemaal denken voor, tijdens én na de seks, lees je deze week in Flair. Read & learn.

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.