Home LOVE & SEX 13 alarmbellen voor ’n foute relatie

13 alarmbellen voor ’n foute relatie

Jezelf wegcijferen, vrienden verwaarlozen...

“I can’t live when living is without you”, zong Mariah Carey, maar het is niet zomaar iets wat alleen in liedjes voorkomt. Sanne had écht een relatieverslaving, en kon er niet mee om dat haar lief haar wou verlaten. Om haar relatie te redden, ging ze ver. Héél ver.

Sanne: “Na zeven jaar ging Michael bij me weg en stortte mijn wereld in. Niet dat we zo’n fantastische tijd hadden gehad samen, de laatste twee jaar was het meer een knipperlichtrelatie waarin hij de hele tijd twijfelde, op date ging met andere meisjes en ik als een hondje achter hem aan liep. En toch, toen hij het uitmaakte, ging ik kapot. Michaël was mijn wereld, mijn alles.

Hij had – weer – een meisje leren kennen en hij wilde met haar verder. Dat we net in een betere periode zaten en het hadden over een huis kopen, trouwen en kinderen, leek hij opeens vergeten. Van de ene dag op de andere trok hij bij haar in. Ik werd simpelweg gek. Begon hem te stalken via de telefoon én live. Natuurlijk voelde ik dat er iets niet klopte aan wat ik deed, maar ik kon gewoon niet anders.”

Hoe het afliep met Sanne lees je in Flair + is jouw relatie wel oké? Doe de test.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.