Home LOVE & SEX 10 x trouwinspiratie op Pinterest

10 x trouwinspiratie op Pinterest

Pinterest
Wie heeft er een wedding planner nodig als Pinterest bestaat. Wij maakten een selectie van tien absoluut te volgen "I Do"-pinners zodat je in een handomdraai gewoon je eigen wedding planner wordt.

1. Style Me Pretty

Klassiekere bruidjes zullen uren zoet zijn met het verslinden van de pins van Style Me Pretty. Oprichtster Abby noemt haar website "een chique blog voor modebewuste bruiden". En zo'n modebewuste bruiden zijn duidelijk talrijk aanwezig op het net. Style Me Pretty groeide al snel uit tot een van de meest gelezen trouwwebsites.

Visit Style Me Pretty's profile on Pinterest.

2. Project Wedding

Project wedding brengt de beste trouwideeën samen om het plannen van je huwelijk zo leuk, uniek en memorabel mogelijk te maken. Alles staat netjes geordend: het juiste boeket,   dieren op je bruiloft, een mooie tafelverdeling, maar ook tips om je planning zo goed mogelijk te laten verlopen door middel van een tijdlijn bijvoorbeeld.

Visit Project Wedding's profile on Pinterest.

3. Wedding Chicks

Je bruiloftkriebels onder bedwang houden, doe je bij de Wedding Chicks. Naast tonnen inspiratie kan je hier ook terecht voor gratis te downloaden kaartjes, wallpapers en andere leuke hebbedingetjes die van je bruiloft een absoluut toppertje maken. Ook voor wat DIY werk is dit account the place to be.

Visit wedding chicks's profile on Pinterest.

4. Rock My Wedding

Een sexy trouw, of liever wat verfijnder? Rock My Wedding heeft zowat alles. Draait je huwelijk rond een bepaalde kleur? Op hun Pinterest account kies je voor een groen, goud, rood of paars kleurpalet. Of vind wat inspiratie in de verschillende love stories op hun website. Toegegeven, we worden groen van jaloezie als we de bruiloft in de botanische serre zien!

Visit Rock My Wedding's profile on Pinterest.

5. Bridal Musings

Bloemen, een man in een roze pak, goud en glitters. Bij het bezoeken van het account van Bridal Musings, de blog van wedding geek Elizabeth Muhmood Kane, komt de echte girly girl in ons naar boven. Leuk extraatje: op hun website vind je playlists voor vader/dochter of moeder/zoon dansjes.

Visit Bridal Musings – Wedding Blog's profile on Pinterest.

6. One Fab Day

Als het kon, zouden we liefst het hele profiel van One Fab Day repinnen. Bloemenkransjes, ijslolly's in cocktails, handgemaakte papieren slingers en gouden dip dye ballonnen. Het begon als de hobby van twee Ierse meisjes, en stond vorig jaar al op het lijstje van de negen te volgen pinners van 2013, uitgereikt door The Huffington Post. Nu dus ook op ons lijstje!

Visit One Fab Day – Wedding Blog's profile on Pinterest.

7. 100 Layer Cake

Oké, als we eerlijk zijn, valt deze een heel klein beetje uit het bootje. Het Pinterestaccount van 100 Layer Cake bezoek je niet alleen als je op zoek gaat naar trouwinspiratie, ook voor andere leuke feestjes of evenementen ben je hier aan het juiste adres. De 100 Layer Cake website focust zich dan wel weer volledig op trouwerijen.

Visit 100 Layer Cake's profile on Pinterest.

8. Once Wed

Natuurlijke bruidjes kunnen voor wat inspiratie terecht bij Emily en Joy van Oncewed. Wat ooit begon met het verkopen van gebruikte bruidsjurken, groeide al snel uit tot een groot succes. Zelf het heft in eigen handen nemen? Op hun website geven ze heel wat DIY wedding tips.

Visit Once Wed's profile on Pinterest.

9. BHLDN

BHLDN verkoopt trouwjurken. That's it. Hun Pinterestaccount gaat wel veel verder. Een trouw in bohemian style, een tuinhuwelijk, een winterse bruid… Aan inspiratie geen gebrek. Ook als je op zoek bent naar een huwelijk in themakleur, brengen de borden van BHLDN soelaas in de wereld van het wedding plannen.

Visit BHLDN Weddings's profile on Pinterest.

10. Before the Big Day

Before the Big Day houdt van themafeestje. Laat dat duidelijk zijn. Een bruiloft in ombre of pastel, een picknickthema, een sprookjeshuwelijk (letterlijk, inclusief feeënstof), een halloweenbruiloft of een trouw op Kerstmis. Je kan het zo gek niet bedenken of Before the Big Day heeft er een eigen bord voor gecreëerd.

Visit Before the Big Day's profile on Pinterest.