Home LOL Zoveel verdienen deze 6 bekende hondjes op Instagram

Zoveel verdienen deze 6 bekende hondjes op Instagram

Luxebeestjes!

Instagram @jiffpom

Deze diertjes hebben zeker geen hondenleven. Het zijn echte grootverdieners, die baden in luxe dankzij hun succesvolle socialemediacarrière. Ze zijn alle zes instafamous, iets waar menig blogger jaloers op is.

1. Jiff

Jiff, het pomeriaantje, heeft zijn eigen website en meer dan 6,7 miljoen volgers op Instagram. Hij heeft zijn eigen boek, kalender en gsm-hoesje. Er is in LA zelfs een dag naar hem vernoemd, op 20 augustus is het officieel ‘Jiff Day’. De hond verdient 17.500 dollar of zo’n 14.500 euro per post op zijn sociale media.

💗

A post shared by jiffpom 🐻 (@jiffpom) on

2. Toast

Toast, de King Charles zonder tanden, heeft 377.000 volgers op Instagram. Ze verdient ook als een koningin, want iedere foto levert haar naast duizenden volgers ook nog eens 1850 dollar of 1500 euro op. Ze heeft een eigen boek met uitsluitend foto’s van zichzelf en ze is een bekend model.

3. Doug

Doug, de mopshond, heeft 2,9 miljoen volgers op Instagram en bijna 6 miljoen op Facebook. Hij heeft zelfs zijn eigen YouTube-kanaal. Dougy mag veel artiesten onder zijn vrienden rekenen, zoals Katy Perry, Shakira en Justin Bieber. Hij heeft zijn eigen boek, kalender en zoals zoveel belangrijke celebs heeft ook Doug een eigen kledinglijn. Hij verdient tot 13.000 euro per post, waardoor zijn baasje haar job opzegde en fulltime foto’s neemt van haar hond.

“‪One for u, the rest for me‬” -Doug

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

4. Tuna

Tuna, de chiweeni – een kruising tussen een chihuahua en een teckel -, heeft 1,9 miljoen volgers op Instagram. Met zijn vreemde, maar grappige kopje door zijn overbeet kent-ie veel succes. Hij verscheen al in verschillende Amerikaanse talkshows en bouwde een volledige merchandising uit van ringen, over koffietassen tot T-shirts. Hij rijft tussen de 8000 à 10.000 euro binnen per post.

5. Tinkerbelle

Tinkerbelle, de papitese – een kruising tussen een vlinderhondje en een maltezer -, heeft 163.000 volgers op Instagram. Ze is het supermodel onder de honden, want ze stond al model voor Ralph Lauren, American Eagle en Converse. Je kan petjes en kalenders kopen van deze diva. Ze krijgt ook duizenden euro’s per post.

6. Boo

Boo, de pomeriaan, heeft meer dan 17 miljoen volgers op Facebook en 582.000 volgers op Instagram. Hij heeft al drie boeken op zijn naam, verschillende sponsordeals met onder andere Crocs en Virgin America Airline, en je kan allerhande merchandise van hem kopen, van posters tot knuffels, bekers en portefeuilles. Hij werd zelfs al eens doodverklaard, dan pas weet je dat je een échte ster bent. Hij brengt bijna 1 miljoen euro per jaar binnen. Whut?!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.