Home LOL ZIEN: Twitter flipt omwille van deze optische illusie

ZIEN: Twitter flipt omwille van deze optische illusie

Zie jij wat er aan de hand is?

Twitter

Een nieuwe week, een nieuwe optische illusie. Deze keer houdt deze onschuldige foto van twee collega’s het internet in de ban. Zie jij waarom?

Een jurk die volgens de ene blauw en zwart is en volgens de andere wit en goud, of een audiofragment waarin jij Laurel hoort en je vriend Yanny. Om de zoveel tijd duikt er op het internet een gekke optische illusie op die ons dagenlang in de ban houdt en bij momenten zelfs gek maakt. Deze keer doet een foto van twee collega’s op de werkvloer de ronde.

Op het eerste zicht lijkt het alsof de man hakken draagt. Hij lijkt een vrouw die op een bureaustoel zit en een ruitjeshemd draagt, te knuffelen. Het ziet er allemaal een beetje gek uit, maar als je wat beter kijkt, zie je dat de foto je serieus om de tuin leidt.

Mindfuck

Het is de vrouw die de witte broek, de blauwe bloes en de hakken draagt, terwijl het de man is die op de bureaustoel zit, het ruitjeshemd draagt en een knuffel ontvangt. Haar hoofd rust op zijn linkerschouder, waardoor haar haren over zijn arm heen vallen en de optische illusie creëren. We know: wat een mindfuck! Het internet is alleszins gek op het beeld en de foto werd op Twitter al bijna 100.000 keer geliket.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.