Home LOL OMG: het eerste zeemeerminnenfestival komt naar België

OMG: het eerste zeemeerminnenfestival komt naar België

Potje synchroonzwemmen?

Zeemeermin
© Facebook: MermatesEU

Mermaids, unite: op zaterdag 28 en zondag 29 april komt het eerste internationale zeemeerminnenfestival namelijk naar Beringen. Wat dacht je van een potje synchroonzwemmen met een staart of een fotoshoot onder water? Het kan en mag er allemaal!

Een zeemeerminnenfestival. Jawel, het bestaat anno 2018. Op zaterdag 28 en zondag 29 april komen verschillende zeemeerminnen vanuit alle hoeken van de wereld – zelfs vanuit Australië – naar Beringen voor het allereerste internationale zeemeerminnenfestival.

Diep in de zee het zwembad

Tijdens het weekend staan er tal van workshops gepland voor zeemeerminnen- en mannen die zich volledig willen uitleven. Zo kan je bijvoorbeeld sierlijk poseren onder water, mooie accessoires maken voor je staart, meedoen met het onderwaterballet of misschien wel helemaal tot rust komen met yoga.

Het idee van deze toverachtige conventie komt van Mermates. Dat is een groep van 6 zeemeerminnen uit België en Frankrijk die kunnen ingehuurd worden voor performances in het Todi Duikcentrum.

Is dit evenement op jouw lijf geschreven? Maak dan op 28 en 29 april plaats in je agenda en ga – zwem – dan naar het Todi Duikcentrum in Beringen. Meer informatie over de uren en de prijzen vind je op het Facebookevenement Mermates: international merconvention.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.