Home LOL Zalig: fan dwaalt rond op set van OITNB

Zalig: fan dwaalt rond op set van OITNB

Inbreken in een gevangenis is niet meteen ons idee van een fijn uitstapje. Tenzij het over Litchfield, de gevangenis uit hitserie Orange Is The New Black gaat, that is! Een Amerikaans meisje ging rondsnuffelen op de set en zette haar geweldige foto's op Tumblr. Met een reactie van de makers tot gevolg…

Samantha Gardella uit New York is een grote fan van de serie en wilde wel eens met haar eigen ogen zien waar Piper en de haren hun dagen doorbrengen. Toen ze hoorde dat de set zich in een stadje in haar buurt bevindt, nam ze haar camera en enkele screenshots uit Orange Is the New Black-afleveringen en maakte ze deze fotoserie.

OITNB1

Copyright: http://llcoolade.tumblr.com

OITNB2

Copyright: http://llcoolade.tumblr.com

OITNB3

Copyright: http://llcoolade.tumblr.com

OITNB4

Copyright:http://llcoolade.tumblr.com

Om het allemaal nog wat echter te maken, filmde Gardella haar wandeling rond het gebouw dat ooit een psychiatrische kliniek voor kinderen was en nu dienst doet als thuisbasis van 's werelds meest geliefde gedetineerden.

Maar daar eindigt het verhaal nog niet. Meer zelfs, het wordt nóg beter. De makers van de serie merkten haar foto's namelijk op en tikten haar lichtjes op de inbrekersvingers…

Mail OITNB

… om vervolgens haar durf, creativiteit en vooral haar liefde voor de serie te belonen met een attest dat haar eregevangene van Litchfield maakt! Jealous much? Wij alleszins wel.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.