Home LOL VIDEO: omaatje zorgt voor sensatie tijdens een spelletje bierpong

VIDEO: omaatje zorgt voor sensatie tijdens een spelletje bierpong

Potje bierpong vanavond?

Snapchat
Op plezier maken staat geen leeftijd. En dat bewijst dit oude dametje tijdens een toernooitje bierpong. Wanneer ze zich aan het spelletje waagt, laat ze iedereen sprakeloos.

Als je vanavond een toernooitje bierpong met je vrienden gepland hebt, nodig je best ook even je oma uit. Want dat je nooit te oud bent voor het populaire drankspelletje, bewijst dit oude dametje. Wanneer een van de spelers vraagt aan haar oma om in haar plaats te spelen, gooit ze de bal recht in het rode bekertje. Victory! 


Bron: Koerus

Zelf bierpong spelen? 

Voor de fans van drankspelletjes, is bierpong hét spel bij uitstek. De regels zijn simpel. Elk team plaatst een paar bekertjes met bier aan weerszijden van een tafel. Het doel is om de pingpongballetjes succesvol in de bekers van de tegenpartij te gooien. Wanneer dat lukt, moet het verliezende team de inhoud van de beker leegdrinken. Om te winnen moet je ervoor zorgen dat de tegenpartij als eerste alle bekers leeg heeft.

Tip: om vlekken te vermijden, doe je gewoon water in de bekers en laat je de tegenpartij gewoon een slok drinken van een flesje bier wanneer de pingpongbal in de beker terechtkomt.

* Overmatig alcoholgebruik schaadt de gezondheid, drink met mate!

Lees ook: