Home LOL VIDEO: Australische surfkampioene (11) na overwinning: ‘Ik wil donuts kopen met het...

VIDEO: Australische surfkampioene (11) na overwinning: ‘Ik wil donuts kopen met het prijzengeld’

Ge-ni-aal.

Surfkampioene Sabre Norris uit het Australische Newcastle scoorde gisteren een wildcard, waardoor ze binnenkort mag deelnemen aan een van de meest prominente surfwedstrijden van het land. Maar eigenlijk wil de 11-jarige Sabre vooral donuts kopen met het prijzengeld, vertelde ze in een hilarisch interview tijdens The Today Show. 
‘Zelfs als ik laatste eindig, krijg ik toch nog $ 250 prijzengeld. En ik zou dat heel graag willen gebruiken om donuts mee te kopen', antwoordt het 11-jarige surftalent zonder verpinken op de vraag hoe ze zich voelt nu ze straks mag deelnemen aan zo'n belangrijke surfwedstrijd.  
 

'Vroeger was mijn papa dik, nu eet hij enkel nog komkommer'

Maar er is meer. Wanneer de interviewer polst wat Sabres vader, vroeger een bekende atleet in Australië, van haar wildcard vindt, begint het meisje plots over diens strijd met de weegschaal. ‘Mijn vader was een sportman, maar hij is best dik nu. Vroeger at hij elke avond twee liter roomijs en dan werd hij boos op mijn mama omdat ze geen ijs meer voor hem kocht omdat hij steeds zijn buik moest intrekken wanneer er foto’s werden genomen.’

 
Intussen is haar papa gelukkig weer op het goede pad. ‘Hij verloor 20 kg sinds Kerstmis. Nu eet hij enkel nog komkommer.’ Comedy gold.
 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.