Home LOL LOL: het internet wordt gek van de optische illusie in deze foto

LOL: het internet wordt gek van de optische illusie in deze foto

Zie jij wat er aan de hand is?

Toen Twitteraar Marisol Villanueva een foto van haar outfit tweette, had ze nooit verwacht dat haar foto viraal zou gaan… Zie jij waarom deze foto zo veel aandacht krijgt?

‘Ja, ik combineer horizontale met verticale steepjes.’ met dat onderschrift tweette Marisol Villanueva nietsvermoedend een foto van haar outfit. Dat haar foto om een wel heel bijzondere reden viraal zou gaan, had Marisol toen nog lang niet in ‘t snuitje.

Door de verticale streep aan de zijkant van Marisols broek, lijkt het wel alsof ze niet één been, maar haar beide wel héél dunne beentjes fotografeerde. De broek verdeelt haar been in twee delen waardoor het lijkt dat het twee aparte benen zijn en Marisol gewoon een zwarte broek aanheeft. Zo’n dunne beentjes zagen we nog nooit… of toch? Het internet lacht zich een kriek om deze nieuwe optische illusie.

Remember ‘the dress’?

Één Twitteraar beweert zelfs niet meer zo optisch bedrogen te zijn sinds deze jurk die ondertussen al drie jaar geleden viraal ging. Was hij nu blauw en zwart of wit en goud? Let the games begin…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.