Home LOL OEPS: deze studente stuurde haar prof een redelijk gênante mail terwijl ze...

OEPS: deze studente stuurde haar prof een redelijk gênante mail terwijl ze onder invloed was

@jabbyo03 op Twitter
't Zal je maar overkomen: je wordt aan je wijsheidstanden geopereerd en vervolgens moet je hele zware pijnstillers meenemen. En wanneer je daarna je prof mailt om uitstel voor een taak te krijgen, loopt dat niet helemaal goed. Het overkwam de 19-jarige Abby Jo Hamele.

Oopsy daisy: de Amerikaanse Abby Jo was nog niet helemaal zichzelf toen ze haar prof een mailtje sturen. De pijnstillers die ze nam na een operatie aan haar wijsheidstanden hadden een iets sterkere invloed dan verwacht. Gênant!

Omdat Abby Jo zich nog niet helemaal oké voelde, besloot ze haar filosofieprofessor via mail te vragen of ze haar paper later mocht indienen. En dat liep – zoals je hieronder kan zien – niet helemaal zoals gepland.

Naast een honderdtal spel- en typfouten, maakte Abby Jo onbewust ook een paar foute mopjes en beloftes. Om nog maar te zwijgen van haar laatste woorden. Vriendelijk, dat wel.

Kevin-

Ik geloof dat je ons gezegd had dat wij onze paper door jou nog even mochten laten nakijken voordat we hem definitief insturen, als dat voor 22 november gebeurde.

Jammer genoeg heb ik net mijn wijsheidstanden laten trekken en reageer ik slecht op zowel de operatie als op de medicatie, en ik denk daarom dat het mij hoe dan ook niet zal lukken om de paper tegen dinsdag klaar te krijgen.

Is er een mogelijkheid om de paper op een later tijdstip door te sturen? Ik wil er echt mijn best voor doen want ik doe graag mijn best voor mijn lessen.

Alsjeblieft, meneer, ik heb echt hard gewerkt en hoopte om hem op tijd klaar te krijgen, maar mijn dokter zegt dat ik pas ten vroegste bij de Thanksgiving-kalkoen weer helemaal oké zal zijn. Als je nee zegt is dat ook goed, maar ik zou het jammer vinden en ik zou het heeeeeel leuk vinden als je ja zegt. Bedankt, Kevin, mijn kerel.

Abby Jo Hamele (uitgesproken hah-mil-lee) (mocht je het je afvragen)

PS: Ik zal voortaan altijd op je vragen antwoorden in de les, zodat er nooit meer gênante stiltes vallen. En ik zal je stiften kopen die werken (hoewel ik vind dat ons studiegeld daarvoor zou moeten betalen)

Ik zie je graag, doei

En de bewuste prof? Die kon best wel met het voorval lachen.

Hey Abby,

Je mail was, laat ons zeggen, nogal onorthodox. Ik neem aan dat dat komt door de medicatie voor je wijsheidstanden? 🙂

Eigenlijk had ik gezegd dat je me voor de 28ste een voorlopige versie mocht bezorgen, dus je hebt een extra week. Je hebt alle tijd!

PS – Ik hoop dat de spelling in je paper beter is 😉

De mailwisseling gingen ondertussen de halve wereld rond, met zelfs lachende celebs tot gevolg. Niemand minder dan acteur Jesse Williams – cutie Jackson Avery in Grey's Anatomy – retweette Abby's tweet. Toch nog een mooi gevolg van een rasechte fail, niet?

Bron: Nieuwsblad.be

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.