https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home LOL Leraar danst met leerlingen op Uptown Funk

Leraar danst met leerlingen op Uptown Funk

Trek je favo leraar, docent of professor aan zijn mouw. Want dit is een absolute must voor elke coole, zichzelf respecterende school, hogeschool of universiteit. Scot Pankey, een leraar uit Texas, danste samen met zijn leerlingen op 'Uptown Funk' van Mark Ronson en Bruno Mars. En het resultaat is coolio!

Toegegeven, Scot heeft een neus voor leuke acts. Hij is dan ook de toneelleraar van de school. Maar zelfs dan nog: al je leerlingen met zoveel enthousiasme laten meedoen, het is niet iedereen gegeven. We durven dan ook te wedden dat hij afgetekend de populairste leraar van de school is. En terecht.

Zelfs Bruno Mars is onder de indruk. Het hele filmpje werd dan ook in één take opgenomen. Thumbs up, we say!

Bruno Mars tweet

Ook Barack Obama verovert de wereld met zijn versie van Uptown Funk. Echt zingen kan je het niet noemen, zijn filmpje is eerder een samensmelting van al zijn speeches. Baracksdubs heet de kerel die de filmpjes maakt. Hij deed dat ook al met 'Call me maybe' en 'Sexy And I Know It'.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Dat we al veel toffe dansen hebben zien passeren, bewijzen deze drie bruidegommen: Teddy Forance, Seth Fickett en Sean Rajaee.