Home LOL Krijgen baby’s binnenkort een zitje in de Eftelingattractie Python?

Krijgen baby’s binnenkort een zitje in de Eftelingattractie Python?

Of is dit alweer een flauwe 1 aprilgrap?

Heb jij ooit al eens een baby in een achtbaan gezien? Totaal onverantwoord, zou je denken. Maar volgens de Efteling kan het wel op een veilige manier. Of kunnen we deze stunt toevoegen aan ons lijstje met 1 aprilgrappen?

Vanaf 1 april 2018 kunnen baby’s een ritje maken in de vernieuwde Eftelingattractie de Python. Deze achtbaan bevat loopings en een dubbele kurkentrekker, maar volgens het pretpark zitten de baby’s veilig en wel in een aangepaste Maxi-Cosi. ‘We zijn jaren bezig geweest om te kijken hoe we onze allerkleinsten in de Python kunnen zetten’, vertelt Koen Sanders, adjunct-directeur marketing en communicatie van de Efteling in een video. ‘Wij mogen nu eindelijk bekendmaken dat wij als eerste attractiepark in de wereld baby’s toelaten in zo’n achtbaan.’

1 april?

Om hun wereldnieuws wat kracht bij te zetten, maakte de Efteling een video over de realisatie van hun babyplan. En ze hebben kosten noch moeite gespaard, want in de video komen verschillende medewerkers aan bod. In samenwerking met het merk Maxi-Cosi heeft de Efteling zelfs een speciaal stoeltje ontworpen, waardoor de baby’s kunnen genieten van hun eerste ritje in een heftige achtbaan.

Maar, liefste Eftelingmedewerkers, 1 april staat voor de deur, dus wij zijn op onze hoede voor een grapje links en rechts. Toegegeven: het is wel een originele stunt.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.