Home LOL DOEN: ga eens op jacht naar seksspeeltjes in Namen

DOEN: ga eens op jacht naar seksspeeltjes in Namen

De R-rated paaszoektocht voor volwassenen.

© SoftLove

Terwijl de kinderen naar chocolade paaseieren zoeken in de tuin, kunnen de volwassenen op zoek naar hun eigen paascadeautjes. En laten we zeggen dat deze zoektocht toch iets meer R-rated is dan een gewone paaseierenraap.

Het is al de negende editie van de seksspeeltjesjacht in Namen. Softlove en vzw Elle-émoi organiseren op zondag 14 april vanaf 10u30 hun paaszoektocht in Wépion, een deelgemeente van Namen. De paashaas en paasklokken hebben een heleboel ondeugende cadeautjes voor de deelnemers in petto.

Op jacht naar sekstoys

Zo’n vierduizend jagers mogen tussen 13 uur en 17u30 op zoek naar maar liefst achthonderd verstopte speeltjes. De deelnemers bestaan voornamelijk uit vrouwen, maar een 200-tal mannen die zich als vrouw verkleden mogen ook deelnemen aan de jacht. Trek je stoute laarzen aan en huur ter plaatse eventueel een schop om de speeltjes op te graven. Bovendien wordt er ieder jaar een grote jackpot uitgezet en kan je maar liefst een jaar lang gratis seksspeeltjes winnen!

But(t) there is more…

Van half elf ‘s morgens tot zes uur ‘s avonds zijn er doorlopend verschillende activiteiten waaraan bezoekers kunnen deelnemen. Zo is er een tombola volgens het principe ‘altijd prijs’ en kan je deelnemen aan een aantal andere wedstrijden. Je kan verschillende workshops volgens: van twerken en zumba tot zelfs een initiatie paaldansen.

Nieuw dit jaar is de ‘Super Woman’-run. Een loopwedstrijd over een parcours van vier kilometer waaraan je in teams van zes kan deelnemen. Bereid je voor om te klimmen, springen, rennen en verschillende opblaasbare obstakels te overbruggen. De prijs die het snelste team aan het einde van het parcours verdient, is ook niet mis. Dat team krijgt voor zo’n € 500 aan sekstoys.

Voor het goede doel

De opbrengsten van het evenement gaan naar twee verschillende verenigingen: Relay for Life en Endometriose België. Steun dus twee prachtige vrouwenorganisaties en scoor tijdens de zoektocht een leuk pleziertje voor jezelf.

Bezoekers vanaf 16 jaar zijn welkom. Tickets voor de zoektocht kosten € 4 en wie wil deelnemen aan de ‘Super Woman’-run telt daarvoor € 23 neer. Ze zijn online beschikbaar via deze site. Meer info vind je in het Facebookevenement.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.