Home LOL Hilarische video legde vrouw met Chewbacca-masker geen windeieren

Hilarische video legde vrouw met Chewbacca-masker geen windeieren

Ons financieel plan: een virale video maken

Facebook: Candace Payne
Je kan er bijna niet naast gekeken hebben: een tweetal weken geleden ging Candace Payne live op Facebook om haar Star Wars-masker aan haar volgers te tonen en het resultaat was onbetaalbaar. De vrolijke video werd ondertussen meer dan 155 miljoen (!) keer bekeken en is daarmee de populairste Facebook Live ooit. Maar Candace oogstte niet alleen views, likes en volgers. Het Chewbacca-masker leverde haar volgens Time Magazine al zo'n slordige 420.000 dollar op.

De Texaanse moeder van twee kwam in een droom terecht nadat haar video viraal ging. Kohl's, het warenhuis waar ze het masker kocht, bedankte haar voor de gratis reclame met zo'n 3.000 dollar aan speelgoed en cadeaubonnen. Maar daar eindigde het niet. Candace verscheen in de ene talkshow na de andere – ze carpoolde onder andere met James Corden – wat haar volgens Time Magazine zo'n 7500 dollar aan reisvergoedingen opbracht. Maar het waardevolste cadeau kreeg 'the Chewbacca mask lady' van Southeastern University in Florida. Zij schonken haar zomaar even studiebeurzen ter waarde van 400.000 euro, voor haar kinderen Duncan en Cadence. In totaal – met nog wat kleinere bedragen erbij geteld – komt Time Magazine op zo'n 420.000 dollar, oftewel een kleine 370.000 euro. Geweldig toch, betaald worden omdat je vrolijk bent?

Voor diegenen die tijdelijk onder een steen zonder wifi leefden wanneer Candace het internet veroverde (en voor diegenen die nog eens goed willen lachen), hebben we hier de befaamde video. Hij blijft zó goed.

Lees ook:

VIDEO: Tuinman gaat los op Justin Timberlake in z'n onderbroek

VIDEO: de schattige reactie van deze hondjes maakt je instant gelukkig

VIDEO: Jimmy Kimmels kleuterversie van 'The Bachelorette' is gewoon geniaal