Home LOL ZIEN: deze dragqueen ging als Voldemort het podium op en het resultaat...

ZIEN: deze dragqueen ging als Voldemort het podium op en het resultaat is hilarisch

Dit moet je gewoon gezien hebben!

Florida Man
YouTube: Florida Man

Het belooft een topdag voor Harry Potter-fans te worden, want naast deze magische postzegels hebben wij nog iets gevonden dat je gewoon gezien moet hebben. Afgelopen weekend kroop dragqueen Florida Man als Voldemort op het podium en haar performance mag je écht niet missen. Het is gewoon te grappig!

Afgelopen vrijdag kroop Florida Man als Voldemort het podium op. Alleen werd de slechterik uit de Harry Potter-films voor de gelegenheid omgedoopt tot Lady Voldemort. Ze verscheen op de planken in een zwart gewaad en ook het gezicht van de dragqueen was helemaal omgevormd tot dat van het personage.

Lady Voldemort

Voor haar act had de artiest gekozen voor het zeer toepasselijke nummer ‘Dangerous Woman’ van Ariana Grande. Bovendien blijft het niet alleen bij zingen, want op het einde van haar performance gaat ze een duel aan met een halfnaakte Harry Potter.

Het filmpje staat nog maar twee dagen op YouTube, maar wist ondertussen al meer dan 20.000 views te verzamelen. Ook op Twitter is Lady Voldemort erg populair, want daar steeg het aantal likes al naar 51.000. En na het zien van de video begrijp je ook helemaal waarom!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: