Home LOL Dit schattige Instagramhondje poseert maar al te graag bij foodporn

Dit schattige Instagramhondje poseert maar al te graag bij foodporn

Welke foto doet jullie het meest likkebaarden?

Instagram: @popeyethefoodie
Popeye is een straathondje dat sinds zijn redding volledig in de ban is van lekker eten, zo blijkt. Zijn nieuwe baasje Ivy fotografeert de kleine rakker constant met allerlei lekkers. Pizza, frietjes, boules de Berlin of een groene donut? Popeye kan duidelijk niet goed kiezen.

Zijn baasje Ivy legt uit hoe ze op het idee kwam om Popeye een eigen Instagramaccount vol #foodporn te geven: 'Jen, een vriendin van mij, kwam op het idee om een Instagramaccount aan te maken voor Popeye omdat hij schattig is. Jen en ik gaan graag op 'Instagramdates'. Dan gaan we uit eten en trekken we foto's van onze borden. Ik nam Popeye altijd mee en we merkten op dat hij zich heel erg goed gedroeg terwijl we aten. Hij bedelde nooit. Hij vond het gewoon leuk om mee op stap te zijn. Hij krijgt een stukje van alles wat veilig is voor hem. Ik breng ook altijd een zak met hondensnoepjes voor hem mee.'

We maakten een overheerlijke selectie uit Popeyes gigantisch lekkere Instagramaccount, maar bekijk hier zeker alle foto's.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.