Home LOL Deze pil doet je scheetjes naar chocolade ruiken

Deze pil doet je scheetjes naar chocolade ruiken

't is eens iets anders

Belga
Noem het een medische doorbraak, of de uitvinding van de eeuw. Vanaf nu bestaan er geurige pilletjes die je scheetjes naar rozen, violet of chocolade doen ruiken.

De pilletjes zijn een uitvinding van de Fransman Christian Poincheval. Het idee ontstond tijdens een weekend met vrienden in Zwitserland. Ze hadden allemaal te veel gegeten, hun buik zat vol en er kwamen scheetjes aan te pas. Poincheval vond de geur van de scheetjes die hij en z'n vrienden lieten niet te harden. De stank was vreselijk en Poincheval besloot er samen met een vriend iets aan te doen.

Het pilletje zou niet alleen je scheetjes heerlijk doen ruiken, het zou ook je opgeblazen gevoel verminderen en de spijsvertering bevorderen. Er bestaan verschillende geurvarianten van de scheetpillen: rozengeur, violetgeur, chocoladegeur, gembergeur… We vragen ons luidop af of scheetjes laten dan ineens sociaal aanvaardbaar wordt. We kunnen ons moeilijk voorstellen dat je op restaurant aan tafel een dikke wind laat en dat iemand dan zegt 'mmm, lekker geurtje'.

De pilletjes zijn 100 % natuurlijk en bestaan zowel voor menselijke als dierlijke scheetjes. Via deze link kan je de scheetpillen online bestellen.

We steken het liefst van al toch een stukje chocolade in onze mond. Wist je trouwens dat je Tobleronechocolade altijd al fout brak?

Lees ook

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.