Home LOL Ouders gooien plakjes kaas tegen baby’s gezicht: grappige hype of gewoon gemeen?

Ouders gooien plakjes kaas tegen baby’s gezicht: grappige hype of gewoon gemeen?

Het internet heeft gemengde gevoelens bij deze nieuwe, nogal vreemde challenge.

De tijd van de virale challenges is nog altijd niet voorbij, zo blijkt. Tegenwoordig doet de #cheesechallenge de ronde en hoewel die voor de verandering niet levensgevaarlijk is, vinden velen ze wel een stapje te ver gaan.

#cheesed

Je neemt een stukje kleverige cheddarkaas en gooit het naar je baby’s gezicht, waar het hopelijk blijft hangen. Hilariteit alom, en nog veel belangrijker: likes alom wanneer je het grappige filmpje op Instagram of Facebook deelt. Dat is wat de nieuwe #cheesechallenge of #cheesedchallenge inhoudt. Toegegeven: wij kunnen een grinnik niet altijd onderdrukken.

View this post on Instagram

Aww #CheeseChallenge ? Swipe left

A post shared by ? DM ME YOUR FUNNY VIDEOS ? (@funniestvideos___) on

Zoals het gaat op het internet, verspreidt de #cheesechallenge zich razendsnel. We zagen ondertussen ook landgenoten met plakjes kaas naar hun kindjes gooien en zelfs de Jonas Brothers doen mee, al gooien zij naar elkaars volwassen tronie in plaats van naar de schattige snuit van een kind.

Grappig of gemeen?

Het internet zou natuurlijk het internet niet zijn, mocht er niet iemand een probleem hebben. Heel wat internauten vinden het niet oké om een kind belachelijk te maken voor likes op sociale media. Sommigen noemen de challenge zelfs kindermisbruik en vinden mensen die eraan meedoen slechte ouders.

Wat vind jij? Is dit een onschuldig grapje of gaat het internet weer te ver?

Meer challenges:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.