Home LOL Bewezen: sarcasme maakt je succesvol en sexy

Bewezen: sarcasme maakt je succesvol en sexy

Waar is dat moppenboekje?

Corbis
Uit onderzoek is gebleken dat sarcastische mensen niet alleen meer succes hebben in het leven, maar ook veel sexyer overkomen. Het wordt dus hoog tijd om je sarcastische skills een beetje bij te schaven. 

Lange tenen zijn een don't

Sarcasme kan gezien worden als een talent. Je hebt het of je hebt het niet, maar je kan het ook ontwikkelen. Blijkbaar is sarcasme een eeuwenoude methode om relaties tussen mensen te versterken. Sommige mensen hebben meer sarcastische vaardigheden dan andere. Mensen die zo nu en dan eens een sarcastische opmerking maken of weten te appreciëren, zijn geliefder dan mensen die nergens om kunnen lachen. 

Sarcasme motiveert 

Een gevatte en lichtjes brutale opmerking zou hen stimuleren en zou tot een beter eindresultaat leiden. Een experiment heeft uitgewezen dat mensen met gevoel voor humor veel efficiënter te werk gaan wanneer er sarcasme gebruikt wordt. Dat geldt echter niet voor mensen die niet kunnen omgaan met sarcasme. Zij die het niet herkennen, zullen er geen voordeel uit halen.

Lachen maakt je aantrekkelijk 

We weten allemaal dat vrouwen een boontje hebben voor grappige mannen. Wie voelt zich nu niet aangetrokken tot iemand met gevoel voor humor? Het is belangrijk dat je met sarcasme kan lachen, want een glimlach maakt je duizend keer sexyer. Daarnaast zijn bijdehante opmerkingen ook een teken van intelligentie. Verstandige vrouwen = aantrekkelijke vrouwen.

Zin om een feestje te geven, maar heb je een beperkt budget? Check dan deze tips

Wil je graag een leuke film kijken, maar heb je weinig inspiratie? Dit zijn alvast 30 films waar je happy van wordt