Home LOL 9 dingen waarin je een kei wordt wanneer je dronken bent

9 dingen waarin je een kei wordt wanneer je dronken bent

Of dat denkt je benevelde brein toch.

Alcohol in, gezond verstand uit. Dus heb je na enkele glaasjes plots het gevoel dat je de wereld aankan. Geen jongen is te knap, geen pizza te groot en geen shotje te veel: yes, you can! Dit zijn maar enkele van de talenten die een overdosis alcohol jou bijbrengt. Of toch volgens je benevelde brein.

1. Sexy dansen

Je bent een dirty dancing queen en de dansvloer is jouw podium. Geen bar, muur of paal is veilig voor je schurende, schuddende moves. Dat je er niet zo verleidelijk uitziet als je je voelt, besef je pas wanneer je vrienden je de dag erna de gênante foto’s en video’s onder de neus schuiven.

© Giphy

2. Zingen

Hoe luider, hoe liever. Inclusief dramatische handgebaren en gezichtsuitdrukkingen à la Adele.

© Giphy

3. Vreemde talen spreken

Schiet je in nuchtere toestand nog rood aan als je een klein zinnetje in het Frans moet verzinnen, geeft alcohol je de moed om te praten als was je een echte Parisienne. Gelukkig is je anderstalige gesprekspartner zo beleefd om je niet op je stortvloed aan fouten te wijzen.

© Giphy

4. Flirten

Een knipoogje hier, een aanraking daar: met een beetje bier in je gestel gaat het allemaal vanzelf. Tot je jezelf meer en meer zelfvertrouwen blijft indrinken en flirty langzaam maar zeker overgaat in opdringerig. Oeps.

© Giphy

5. Nieuwe vrienden maken

Iets met elkaar gemeen hebben is altijd een goede basis voor een vriendschap. Aangezien jij en die totale vreemdeling allebei erg dronken zijn, is dat al in orde. Best friends for a night!

© Giphy

6. Eten

Een Bicky Burger smaakt nooit beter dan om vijf uur ‘s morgens na heel wat alcohol. Het feit dat je in je benevelde toestand schijt hebt aan diëten en calorieën tellen, helpt ook.

© Giphy

7. Je mening zeggen

Beetje bedeesd? Niet meer na dat derde glas wijn. Het wordt niet voor niets truth juice genoemd.

© Giphy

8. Lief zijn

Je ziet je vriendinnen altijd graag, maar op dronken avondjes uit voel je een onweerstaanbare drang om dat te tonen. Knuffelen, handhartjes gooien en zelfs een kusje op de lippen: alcohol maakt van jou een wilde weldoener die liefde uitdeelt. Totdat iemand je kwaad maakt en je in 0,2 seconden in bitch mode gaat, that is.

© Giphy

9. Seks

Je voelt je als Beyoncé en kan niet wachten om zijn surfboard all night te berijden. De volgende ochtend besef dat je niet drunk in love, maar gewoon dronken was en dat je al die kinky kneepjes in nuchtere omstandigheden nooit had durven boven te halen. Oh boy.

© Giphy

Meer lollige lijstjes:

14 heel herkenbare situaties voor meisjes die altijd honger hebben

15 situaties die alle schijtluisjes herkennen

13 irritante dingen die foute mannen doen

10 gênante dingen die je doet als je alleen woont

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.