Home LOL 6 essentials voor je volgende Netflix-marathon

6 essentials voor je volgende Netflix-marathon

Happy bingewatching!

De werk/schooldag is ein-de-lijk voorbij. Schop je schoenen uit, draai de deur in het slot, zet je gsm op vliegtuigstand (do not disturb!) en neem deze essentials bij de hand; het is tijd voor een Netflix-marathoooon!

First things first: maak eerst een pipistop voor je aan je marathon begint. Je wil niet midden in een aflevering naar het toilet lopen.

Sheldon pipui

© Sheldonfans.com

Naast het vinden van een goede serie, is een geschikte snack zoeken geen makkie. Je hebt een guilty pleasure nodig – zoet of zout – die jou door de spannendste momenten van de marathon loodst. We verkiezen chips met ribbeltjes, maar no judging als jij een hele doos pralines naar binnen werkt.

Netflix marathon

Don Draper drinkt geen watertjes in 'Mad Men', jij dus ook niet. Kies liever een drankje met ballen. Een gin-tonic does the trick.

Netflix marathon

Een gezellige omgeving is een must tijdens een Netflix-marathon. Bingewatchen doe je niet rechtopzittend op een stoel in de keuken. Steek een kaars aan (met een extra lange brandduur), zoek een zacht fleeceke en zak onderuit in de zetel.

Netflix marathon

Heeft de gin-tonic je blaas bereikt en moet je écht naar het toilet? Zorg dan zeker dan je gsm of tablet is opgeladen en dat je de Netflix-app hebt gedownload. Ja, we bedoelen dat je verder kijkt terwijl je op de pot zit. No shame in that.

Een Netflix-marathon vraagt om chillkleren. Met deze sweater maak je een statement.

Netflix marathon

€ 29,90 – Rad.co

Lees ook