Home LOL 5 hondenrassen waar je op slag vrolijk van wordt

5 hondenrassen waar je op slag vrolijk van wordt

Last van een dipje?

Corbis
Heb jij last van een dipje? Kan je vandaag nergens mee lachen en voel je je allesbehalve vrolijk? Lees dan zeker verder, want wij tonen je vijf hondenrassen waar je op slag vrolijk van wordt! Die trouwe viervoeters weten ons altijd weer op te beuren (ook al hebben ze dat zelf niet altijd door). 

1. Cavalier King Charles Spaniel 

Hondenrassen vrolijk 1

Copyright: Corbis

Laten we eerlijk zijn: deze hondjes zien er niet al te slim uit, maar dat maakt hen net zo cute. Niemand die een 'ooooh' kan bedwingen wanneer zo'n hondje met z'n flapperende oren op je af komt gerend. Daar word je toch onmiddellijk gelukkig van? 

2. Mopshond 

Hondenrassen Mopshond

Copyright: Corbis

De meesten onder ons maakten al kennis met dit hondenras in de Disneyfilm 'Pocahontas'. Hij is niet moeders mooiste, maar wie krijgt er nu niet spontaan een glimlach op z'n lippen wanneer zo'n exemplaar voor je neus verschijnt? 

3. Poedel 

Hondenrassen poedel

Copyright: Corbis

Ze verschijnen niet vaak in het straatbeeld, en net daarom trekken ze extra veel aandacht wanneer ze wél te zien zijn. Poedels zijn de diva’s onder de honden. We gniffelen allemaal wel eens wanneer we zien hoe een poedel de straat als catwalk gebruikt. Zeker de vaak voorkomende poedelsnit is hilarisch

4. Basset hound 

Hondenrassen Basset

copyright: corbis

Do we need to say more? Deze honden zijn in hun geheel dolkomisch en lijken het zelf niet eens te beseffen. Als jij droge humor hebt, maakt een Basset je dag goed.  

5. Teckel 

Hondenrassen teckel

copyright: corbis

Last but not least: de teckel. Langharig, kortharig of ruwharig, groot of klein: ze zijn gewoon ge-wel-dig. Op het internet staan honderden filmpjes van teckels. Niet alleen hun korte pootjes en hun lange lijf, maar ook hun alertheid doet je smelten. Wij worden er alvast onmiddellijk goedgezind van.

Meer artikels: 

Hilarisch: VIDEO: dit gebeurt er als je dronken meisjes puppy's geeft

Droom jij van een hondje? Welke hond past bij jou? Doe de test! 

Ben jij een hondenmens? 9 dingen die alleen hondenmensen begrijpen

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.