Home Lifestyle Food ZON(DIG)DAG: Raffaellomousse

ZON(DIG)DAG: Raffaellomousse

Een absolute knaller om dit bizarre jaar mee af te sluiten! ✨

raffaellomousse
© Lissa Van Eesbeeck voor Flair

Als oudejaarsdessert maak ik vandaag Raffaellomousse. Dit móét je geproefd hebben. Het zusje van de Ferrero Rocher stelt nimmer teleur.

Allerliefste vrienden, het is zover. De laatste Zon(dig)dag van 2020 is aangebroken. Wat een jaar, dat kunnen we alleen maar uitwuiven met een fantastisch lekker dessert. Deze Raffaellomousse is een wilde droom die ik besloot uit te werken. En hij werd écht geweldig lekker. Maak het, proef het, en steek al genietend nog voor een laatste keer je middelvinger op naar 2020. Ciao babies, see you next year!

Ingrediënten voor 3 glaasjes mousse:

  • 50 g zandkoekjes
  • 20 g geroosterde amandelen
  • 20 g kokosrasp

Voor de mousse:

  • 100 g witte chocolade
  • 100 g Raffaello’s
  • geweekt blaadje gelatine
  • 3 eiwitten
  • 180 ml slagroom
  • zo’n 100 ml melk

Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.

Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA