Home Lifestyle Food ZON(DIG)DAG: Ferrero Rocher-koekjes

ZON(DIG)DAG: Ferrero Rocher-koekjes

Zo hemels lekker dat je ze wel móét maken!

Ferrero Rocher-koekjes
© Lissa Van Eesbeeck voor Flair

De Ferrero Rocher is ongetwijfeld een van de lekkerste chocoladesnoepjes die er bestaan. Dus waarom maken we er niet gewoon koekjes van?

Een luchtig koekje met chocolade en hazelnootjes rond, een hart van Nutella én als kers op de taart nog eens een hazelnoot binnenin… Als je ‘t mij vraagt is de Ferrero Rocher een werk van Gods hand. En ja hoor, ook hiervan kan ik koekjes maken. Smullen maar van deze marginaal lekkere Ferrero Rocher-koekjes!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
Video: Lissa Van Eesbeeck

Ingrediënten voor 20 koekjes:

  • 60 g zachte boter
  • 50 g Nutella
  • 80 g lichtbruine basterdsuiker
  • 80 g witte kristalsuiker
  • een ei
  • 150 g zelfrijzende bloem
  • 70 g hazelnootpoeder
  • snuf zout
  • 20 Ferrero Rochers

Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.

Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA