De Ferrero Rocher is ongetwijfeld een van de lekkerste chocoladesnoepjes die er bestaan. Dus waarom maken we er niet gewoon koekjes van?
Een luchtig koekje met chocolade en hazelnootjes rond, een hart van Nutella én als kers op de taart nog eens een hazelnoot binnenin... Als je ‘t mij vraagt is de Ferrero Rocher een werk van Gods hand. En ja hoor, ook hiervan kan ik koekjes maken. Smullen maar van deze marginaal lekkere Ferrero Rocher-koekjes!
Video: Lissa Van Eesbeeck
Ingrediënten voor 20 koekjes:
- 60 g zachte boter
- 50 g Nutella
- 80 g lichtbruine basterdsuiker
- 80 g witte kristalsuiker
- een ei
- 150 g zelfrijzende bloem
- 70 g hazelnootpoeder
- snuf zout
- 20 Ferrero Rochers
Meer Zon(dig)dag? Hier vind je alle receptjes in een handig overzicht.
Met dank aan Jumbo, KitchenAid & IKEA