Home Lifestyle ZOMERHOROSCOOP: de Weegschaal ligt deze zomer geregeld wakker, en niet alleen door...

ZOMERHOROSCOOP: de Weegschaal ligt deze zomer geregeld wakker, en niet alleen door de warmte

‘Je wil al een tijdje een andere job. Zet alles tijdens de zomer op een rijtje en schiet daarna in actie.’

horoscoop weegschaal
© Chrostin

Wij zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus we willen echt niet zitten wachten tot het zover is om te weten wat de zomermaanden ons zullen schenken. De sterren gunnen je alvast een blik op de zeer nabije toekomst.


Zomer & vakantie 2019

Als sociaal teken doe jij niets liever dan met je lief of vriendinnen op vakantie gaan om samen te genieten van zon, zee, strand en hippe shops. Wat dat betreft, kan je deze zomer je hart ophalen!

Liefde, seks & relatie

Ga je in juli met je lief op pad, dan ziet het er rooskleurig uit voor jullie. Jullie hebben dan namelijk goede gesprekken en veel seks. In augustus is het wat lastiger, want dan zitten jullie minder op één lijn. Als single Weegschaal heb je in juli de meeste kans op een hete lover.

Job & carrière

De zomervakantie is een prima moment om eens goed na te denken over je werkleven. Je hebt al een tijdje het gevoel dat je iets anders wil, en nu krijg je de kans om alles eens goed op een rijtje te zetten. Na de zomer kan je de juiste stappen zetten.

Geld & shopping

Jij bent doorgaans de shopaholic van de dierenriem, en dat is op vakantie natuurlijk niet anders. Toch is het belangrijk om je budget een beetje in de gaten te houden.

Gezondheid & energielevel

Als luchtteken twijfel je veel en pieker je regelmatig. Dat heeft zo z’n effect op je slaap. Deze zomer lig je dan ook geregeld wakker, en dat komt niet alleen door de warmte. Zet daarom alles goed op een rijtje.

Ultieme zomerbestemming

Jij gaat het liefst naar hippe steden in Europa, waar je naar hartenlust kan shoppen. Overweeg Milaan, Londen of Rome eens, ook voor de cultuur.

Tekst: Esther Van Heerebeek-Spijkers

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.