Home Lifestyle ZOMERHOROSCOOP: de Steenbok maakt deze zomer toffe onverwachte dingen mee

ZOMERHOROSCOOP: de Steenbok maakt deze zomer toffe onverwachte dingen mee

'Maar als je relatie het einde van haar houdbaarheidsdatum heeft bereikt, kan deze zomer beslissend zijn...'

Wij zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus we willen echt niet zitten wachten tot het zover is om te weten wat de zomermaanden ons zullen schenken. De sterren gunnen je alvast een blik op de zeer nabije toekomst.

Zomer & vakantie 2019

Je vakantieplanning kan deze zomer volledig in de soep lopen, Steenbok! Hoewel je dat niet bepaald fijn vindt, kan het juist je redding zijn. Door de wijzigingen maak je namelijk heel toffe onverwachte dingen mee.

Liefde, seks & relatie

Als je relatie het einde van haar houdbaarheidsdatum heeft bereikt, kan deze zomer beslissend zijn. In dat geval zijn jullie beiden toe aan een breuk. Voor andere Steenbokken ziet het er vooral in juli superromantisch uit, ook als je nog single bent.

Job & carrière

Je bent terecht trots op wat je dit jaar al hebt bereikt, maar het einde is nog niet in zicht. Je mag in september namelijk rekenen op toffe, uitdagende kansen en projecten waarin je je ei volledig kwijt kan. Je job is belangrijk voor je, en dat blijft zo.

Geld & shopping

Je hoeft sowieso niet te beknibbelen, maar begin juli wordt er nog een leuk extraatje aan je budget toegevoegd. Dat maakt een luxueuze zomer absoluut mogelijk.

Gezondheid & energielevel

Alle ontwikkelingen in je leven laten je natuurlijk niet onberoerd. Je spieren en gewrichten kunnen daardoor stram aanvoelen. Een goede, intensieve massage is precies wat je deze zomer nodig hebt.

Ultieme zomerbestemming

Om jezelf op het juiste relaxniveau te krijgen, kan je maar beter een natuurlijke en groene bestemming kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een camping tussen bergen en bomen.

Tekst: Esther Van Heerebeek-Spijkers

Lees ook: