Home Lifestyle ZOMERHOROSCOOP: de Maagd krijgt deze zomer een topkans die alles kan veranderen

ZOMERHOROSCOOP: de Maagd krijgt deze zomer een topkans die alles kan veranderen

'Vooral de maand juli wordt voor de single Maagd onvergetelijk.'

horoscoop maagd
© Chrostin

Wij zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus we willen echt niet zitten wachten tot het zover is om te weten wat de zomermaanden ons zullen schenken. De sterren gunnen je alvast een blik op de zeer nabije toekomst.


Zomer & vakantie 2019

Voor jou als Maagd voorspellen de planeten een actieve en sociale vakantie, zeker als je met vriendinnen op trip gaat of een culturele groepsreis boekt. Het wordt een spetterende periode!

Liefde, seks & relatie

Vooral de maand juli wordt voor de single Maagd onvergetelijk. Je staat onverwacht in vuur en vlam voor een aantrekkelijke lover, en dat is geheel wederzijds. Pak je je koffers met je lief, dan staat je een intieme zomerperiode te wachten. Er is namelijk weer tijd voor een heleboel seks.

Job & carrière

Je carrrière is volop in ontwikkeling, en die staat ook tijdens de zomer niet stil. In de maand augustus krijg je zelfs een topkans voorgeschoteld waar je goed over moet nadenken. Dit kan namelijk een gamechanger worden.

Geld & shopping

Let tijdens je reis niet te veel op je geld, want dat is nergens voor nodig! Geniet van mooie musea, hippe citytrips of unieke evenementen. Het is zaak dat je iets doet met het geld waar je zo hard voor gewerkt hebt.

Gezondheid & energielevel

Mentaal gaat het top met je. Je kan wel te maken krijgen met een blessure of stijve spieren, vooral als je er een sportieve vakantie van maakt. Onthoud dat een goede voorbereiding het halve werk is.

Ultieme zomerbestemming

Voor jou is het vooral belangrijk dat de plek waar je verblijft, schoon en hygiënisch is. Voor de rest maakt het je niet uit in welk land je bent.

Tekst: Esther Van Heerebeek-Spijkers

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.