Home Lifestyle ZOMERHOROSCOOP: de Leeuw heeft het moeilijk om helemaal zen te worden deze...

ZOMERHOROSCOOP: de Leeuw heeft het moeilijk om helemaal zen te worden deze zomer

'Om écht te ontspannen, is seks een oplossing.'

Wij zijn van nature nieuwsgierig aangelegd, dus we willen echt niet zitten wachten tot het zover is om te weten wat de zomermaanden ons zullen schenken. De sterren gunnen je alvast een blik op de zeer nabije toekomst.


Zomer & vakantie 2019

De planeten beloven een relaxte zomer. De vraag is of jij je daaraan kan overgeven. Je bent zo hard met je job en allerlei andere beslommeringen bezig, dat je jezelf geen tijd gunt om zen te zijn. Doe dat toch maar!

Liefde, seks & relatie

Om écht te ontspannen, is seks een oplossing. Dat is voor jou de ultieme manier om zorgen uit je hoofd te krijgen en fysiek te ontladen. Gelukkig staan er deze zomer hete momenten voor je op het programma, ook als je single bent.

Job & carrière

Binnen je job is er de laatste tijd een en ander veranderd. Ook al lig je met een cocktail in de hand op een hagelwit strand te zonnen, je kan het allemaal maar moeilijk loslaten. Toch is dat precies wat je moet doen, want dat zorgt voor nieuwe inzichten voor het najaar.

Geld & shopping

Jij houdt van luxe en extravagantie, maar dat kost natuurlijk geld. Tot de zomer is je budget misschien niet al te toereikend geweest, maar nu wel.

Gezondheid & energielevel

Op het moment dat je welverdiende break begint, ben je behoorlijk uitgeput. Het is dan ook essentieel dat je je batterijen weer oplaadt en gaat genieten van de nodige verwennerijen.

Ultieme zomerbestemming

Als vurig zonneteken moet je absoluut naar een bestemming waar de zon fel schijnt! Boek dus een luxehotel in het zuiden van Spanje of Italië.

Tekst: Esther Van Heerebeek-Spijkers

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.