Home Lifestyle Film ZIEN: Nederlandse rapper Ali B releaset titelsong met videoclip voor ‘Patser’

ZIEN: Nederlandse rapper Ali B releaset titelsong met videoclip voor ‘Patser’

In de clip voor 'Obesitas' krijgen we veel beelden uit de film cadeau.

2018 komt met rasse schreden dichterbij en dat betekent dat de release van ‘Patser’, de derde film van Adil El Arbi en Bilall Fallah, niet lang meer op zich laat wachten. In afwachting werd afgelopen weekend de titelsong en een bijhorende videoclip gedropt. Om te weten waarom het lied de opmerkelijke titel ‘Obesitas’ draagt, zal je ‘t even moeten beluisteren.

Obesitas

Rapper Ali B kreeg de eer de titelsong voor ‘Patser’ te maken. De Nederlander van Marokkaanse afkomst vertolkt in de film de rol van Hassan, een eersteklas gangster. Zoals het een echte rapper betaamt, vroeg Ali B een paar van z’n vriendjes om mee te doen op de track, en dat werden Nederlanders Dopebwoy en Mula B. Aangezien patsers graag pronken met hun (illegaal verkregen) rijkdom, gaat het lied over niet meer of minder dan dikke portefeuilles, dikke auto’s, dikke horloges en een dik leventje. Vandaar dus de titel ‘Obesitas’. Gezien de grote populariteit van Nederhop tegenwoordig – denk maar aan Lil Kleine en Boef – lijkt het ons heel waarschijnlijk dat deze single de komende weken platgedraaid wordt.

In de clip krijgen we trouwens veel beelden uit de film te zien, meer dan in de trailer die vorige maand gereleaset werd. De fragmenten maken nog eens duidelijk dat het derde kindje van Adil en Bilall echt heavy shit wordt, zoals ze zelf zouden zeggen.

‘Patser’ is vanaf 24 januari 2018 in de cinema.

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.