Home Lifestyle Food YUM: deze alcoholvrije cocktail is hét zomerdrankje voor rasechte koffielovers

YUM: deze alcoholvrije cocktail is hét zomerdrankje voor rasechte koffielovers

Want een klassieke gin-tonic is zo passé.

Espresso Tonic
© Instagram @port_of_call_daikanyama

Hou jij van de heerlijke geur van koffie? Maar heb je geen zin in deze warme lekkernij als de zon op je bol brandt? Dan hebben wij goed nieuws, want op het wereldwijde web vonden wij een uniek en verfrissend alternatief. Zet dat koffieapparaat al maar klaar.

Yep, wij hebben ons hart echt verloren aan ijskoffies. Op deze manier krijgen we onze broodnodige energieboost zonder onze tong te verbranden aan het warme drankje. Win-win! Maar na wat geëxperimenteer hier en daar is er een nieuwe variant op de markt. Koffielovers, bereid jullie voor op de espresso-tonic. Bitter én vol van aroma’s.

ESPRESSO TONIC is the new G&T

A post shared by Th e Qu a d (@thequadhk) on

Simpel recept

De espresso-tonic is niet alleen superlekker, maar ook heel makkelijk om zelf klaar te maken. Het enige wat je nodig hebt, zijn een paar ijsblokjes, tonic, en een verse kop koffie. Kieper de ijsblokjes in een glas, giet er een flesje tonic over en voeg er tot slot nog de koffie aan toe. En net zoals bij een klassieke gin-tonic kan je deze variant nog afwerken met een schijfje limoen, een zeste van sinaasappel of een blaadje basilicum. Santé.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.