Home Lifestyle WOW: je kan je nú al inschrijven voor het vierde seizoen van...

WOW: je kan je nú al inschrijven voor het vierde seizoen van ‘Temptation Island’

Het volgende seizoen zou binnen een paar maanden al opgenomen worden!

Krijgen we dit jaar twee seizoenen ‘Temptation Island’? Het zou weleens kunnen. De nieuwe afleveringen zijn nog niet begonnen of een Nederlands castingbureau is al op zoek naar vrijgezellen en koppels voor het volgende seizoen. En dat zou binnen enkele maanden al opgenomen worden!

Vroeger dan verwacht

Vorig jaar begon de Nederlandse zender RTL 5 in maart te zoeken naar nieuwe kandidaten voor het volgende seizoen, terwijl VIJF in juni een oproep plaatste. Dit jaar werd er zelfs niet gewacht tot het huidige seizoen van start is gegaan. Multa Casting, een Nederlands bureau, deelde zonet een oproep voor ‘geboren verleiders’ en ‘relaties die alles aankunnen’ voor het volgende seizoen van ‘Temptation Island’.

Opmerkelijk is dat er gevraagd wordt dat kandidaten vrij zijn in april, terwijl de opnames van het programma normaal in het najaar gebeuren. Krijgen we het volgende seizoen vroeger dan verwacht of willen ze gewoon meer tijd om te monteren?

Vrijgezellen en koppels die zich geroepen voelen kunnen een mailtje met vier recente foto’s, waarvan uiteraard enkele in bikini, sturen naar info@multacasting.nl met onderwerp ‘Temptation’. Wie weet zit je in april al in Thailand of een andere tropisch oord!

Meer ‘Temptation Island’:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.