Home Lifestyle WOW: win een gratis wereldreis van 50 dagen

WOW: win een gratis wereldreis van 50 dagen

Tourradar en reisorganisatie Intrepid geven twee reizen t.w.v. € 20 000 weg.

Stel: je bent vrij van mei tot midden juli. Je houdt wel van wat reizen. Avontuur schrikt je niet af. En je vindt het niet erg om met je smoel in een wereldwijde video te verschijnen. Dan wil je misschien wel meedingen naar de gratis wereldreis die het onlineplatform Tourradar en de reisorganisatie Intrepid weggeeft!

Bij een wereldreis denk je automatisch aan een jaar reizen, op z’n minst. En aan veel centjes, die je allemaal bij elkaar gespaard moet hebben, of moet verdienen door te werken tijdens je reis. Maar het kan ook anders. Het onlineplatform Tourradar en de reisorganisatie Intrepid geven een ongelooflijke reis weg van 50 dagen. En twee gelukkigen kunnen die winnen.

De prijs

Twee mensen winnen vijf opeenvolgende reizen van de reisorganisatie en het onlineplatform: in élk continent één. De vijf reizen kosten samen ongeveer € 20 000 per persoon, maar als winnaar hoef je niets te betalen: echt álles is inbegrepen. Er zijn natuurlijk wel een paar addertjes, wat had je gedacht. Uiteraard is het één grote promocampagne voor de organisaties, dus je zult gefilmd worden. Een cameraploeg volgt je doen en laten en alles zal te zien zijn op social media. De spotlights deel je met je – tot voor de reis onbekende – medewinnaar. Je kunt maar hopen dat het iemand is waarmee het klikt!

En dan, ik wil winnen!

Neem je de cameraploeg er graag bij en houd je wel van je portie eternal fame? Of weegt de prijs helemaal op – hallo, € 20 000 aan reizen, hoe lang moet je daar niet voor werken? -, maak dan een video van 2 minuten over waarom jij die plek verdient. Hoe zotter, hoe beter, want de organisatie heeft al laten weten dat wie het groots ziet – denk publieke plaatsen, een groot spektakel, toeters en bellen – meer kans maakt. Inschrijven kan tot 24 maart en de winnaar wordt begin april bekendgemaakt. Wat heb je te verliezen?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.