Home Lifestyle Film UITGETEST: het gloednieuwe en gruwelijke ‘Welp’-spookhuis in Bobbejaanland

UITGETEST: het gloednieuwe en gruwelijke ‘Welp’-spookhuis in Bobbejaanland

'Sorry als het slecht gefilmd is, maar ik doe dit níét opnieuw.'

Bobbejaanland

Een spookhuis in het thema van een Vlaamse horrorfilm waarin een heel scoutskamp gruwelijk afgemaakt wordt, klinkt voor liefhebbers van horror en Halloween waarschijnlijk als een fijne activiteit. Voor anderen – lees: voor ons –  is het vooral een aanleiding om de stembanden volledig schor te schreeuwen.

Bibberen in Bobbejaanland

Bobbejaanland brengt je met maar liefst zeven spookhuizen, drie scarezones en twee shows helemaal in de stemming van Halloween. De nieuwste toevoeging is een spookhuis in het thema van ‘Welp’, de eerste echte Vlaamse horrorfilm die in 2014 uitkwam. De film van Jonas Govaerts vertelt het verhaal van een scoutsgroep die op kamp gaat in een eng bos. Het vervolg laat zich een beetje raden. Zonder te willen spoilen, kunnen we je vertellen dat er veel bloed aan te pas komt.

Zo ook in het ‘Welp’-spookhuis in Bobbejaanland, dat redactrices Eline en Ysaline in primeur mochten bezoeken. Of dat een privilege is waar ze dankbaar voor zijn, kan je uit de video opmaken. Kleine waarschuwing: je zet je volumeknop best een beetje naar beneden.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De spookhuizen van Bobbejaanland zijn nog open tot en met 4 november, waarna het pretpark sluit. Er zijn nocturnes op 27, 28 en 31 oktober en 2 en 3 november.

Meer Halloween: