Home Lifestyle WEEKENDTIP: Wijnegem Shopping Center geeft zaterdag gratis gadgets weg

WEEKENDTIP: Wijnegem Shopping Center geeft zaterdag gratis gadgets weg

Nu er regen op komst is, kan het geen kwaad om een paar extra paraplu’s in huis te hebben.

shopping centre

Heb jij morgen nog geen plannen? Dan is het misschien wel interessant om een bezoekje te brengen aan het Wijnegem Shopping Center. Het winkelcentrum krijgt binnenkort een gloednieuw logo en daarom heeft het besloten om de kelder op te ruimen. Als gevolg geven ze een heleboel gadgets weg, en die kan jij gratis mee naar huis nemen.

Morgen openen ze bij het Wijnegem Shopping Center voor het eerst zelf een winkel. Het winkelcentrum krijgt een nieuw logo en daarom heeft het eens een grote kuis in de kelder gehouden. Resultaat? Alle gadgets die daar gevonden zijn, kan je morgen volledig gratis mee naar huis nemen.

Gratis winkel

De afgelopen jaren hebben er in het winkelcentrum heel wat evenementen plaatsgevonden. Om er zeker van te zijn dat ze hun klanten niet zouden teleurstellen, werd er steeds een ruime hoeveelheid gadgets besteld. Alles wat over was, werd vervolgens gestockeerd in de kelders. Wie nog op zoek is naar wat extra paraplu’s of shoppingtassen, weet dus waar het zaterdag te doen is.

Alle gadgets worden uitgestald in een winkel (pand 218) op de eerste verdieping in de buurt van inkom 2. Het startschot wordt gegeven om 10u en per volwassene mag je twee stuks uitkiezen. Happy hunting!

via GIPHY

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.