Home Lifestyle Dieren WEEKENDTIP: Sofacompany organiseert deze zaterdag een fotoshoot voor je hond

WEEKENDTIP: Sofacompany organiseert deze zaterdag een fotoshoot voor je hond

The best part? De shoot is helemaal gratis!

Staan enkele professionele foto’s van jouw hond ook op je verlanglijstje? Zak dit weekend dan af naar Antwerpen. Meubelmerk Sofacompany organiseert er namelijk een gratis fotoshoot in hun showroom. We zien je daar!

Onlangs bracht Sofacompany een zetel uit voor je trouwe viervoeter en deze zaterdag kan je alvast even een testritje doen. Het Deense meubelmerk organiseert namelijk een gratis (!) fotoshoot voor hondjes in hun showroom in Antwerpen. Wie wil, kan er op 5 oktober tussen 11u00 en 17u00 terecht voor een fotosessie met een professionele fotografe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heb je schrik voor de drukte? Als je even moet wachten, kan je terecht in de leuke hondentent die buiten wordt voorzien. Daarnaast werden er ook enkele wandelingen door de stad uitgestippeld en wordt er uitleg gegeven over huisdiervriendelijke materialen en meubels voor je interieur. Na de shoot krijg je bovendien een doggybag mee naar huis. Enkele dagen later krijg je nog de leukste portretten van jouw hond in je mailbox.

Flora Dog Edition

De Flora Dog Edition is een diervriendelijke designsofa, want het zittenkussen heeft aan afneembare hoes waardoor je deze makkelijk kan reinigen. Ook het materiaal van de zetel zelf is onderhoudsvriendelijk. Kiezen kan je tussen twee kleuren, oudroze en grijs, maar op de website kan je een eigen ontwerp samenstellen. Met een beetje geluk kan je op zaterdag 5 oktober bovendien een eigen sofa winnen. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is tijdens de fotoshoot een foto maken van jouw hond en deze delen op de Facebookpagina van het evenement. Succes!

Lees ook: