Home Lifestyle WEEKENDTIP: leef je volledig uit op de Adults Jungle Jump in Leuven

WEEKENDTIP: leef je volledig uit op de Adults Jungle Jump in Leuven

Fan van springkastelen, hindernissenparcours en elektrische stieren? Noteer dan zaterdag 20 april in je agenda.

© zachary nelson via unsplash

Wil het kind in jou zich nog eens goed uitleven? Ga dan zaterdagavond 20 april naar de Adults Jungle Jump in Leuven en leef je uit op meer dan 30 springkastelen en attracties.

Vroeger was alle beter. Je had geen zorgen, geen stress door je drukke job, je moest geen rekeningen betalen en je deed gewoon lekker waar je zin in had. Wil je je opnieuw een avondje zes jaar voelen? Dat kan! In Leuven vindt de Adults Jungle Jump plaats. De Brabanthal wordt volledig omgetoverd tot een speelparadijs met meer dan dertig springkastelen en andere attracties. Denk maar aan een hindernissenparcours, een elektrische stier en een Comic Maze.

Lekkere frietjes

Jungle Jump organiseert normaal enkel evenementen voor kinderen. Dit is hun allereerste editie voor volwassenen. Het event gaat door op zaterdagavond 20 april van 20 uur tot 1 uur ‘s nachts. De inkom is zeven euro in voorverkoop, en acht euro aan de kassa. Aangezien er al zo’n duizend mensen op geïnteresseerd staan op hun Facebookpagina raden we jullie aan om niet te lang meer te wachten om een ticket te kopen. Van al dat springen, krijg je natuurlijk ook honger en dorst. Gelukkig is er een cafetaria én een frietkraam aanwezig.

Je elektriciteitsfactuur gaat er niet door verdwijnen en de berg papieren die op het werk op je wachten,  zullen er nog steeds liggen op maandagochtend. Maar je hebt je toch eens goed kunnen uitleven! Alle info vind je op hun Facebookpagina. Jump for joy!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.