Home Lifestyle Food Dankzij deze Waterdrops krijg je gegarandeerd zin om meer water te drinken

Dankzij deze Waterdrops krijg je gegarandeerd zin om meer water te drinken

Niet alleen goed voor je gezondheid, maar ook voor het milieu.

Waterdrop
© Waterdrop

Geraak je maar niet aan jouw aantal glazen water per dag? Het bedrijfje Waterdrop heeft suikervrije blokjes op de markt gebracht die jouw water omtoveren tot een heerlijk drankje. Geniaal!

We weten allemaal hoe belangrijk het is om voldoende water te drinken maar we liegen er niet om: soms is het enorm saai. Ja, je kan je water pimpen met fruit of kruiden. Maar vind je het net wat teveel gedoe om elke ochtend takjes munt te plukken of aardbeien te snijden? Waterdrop lanceerde een tijdje geleden kleine blokjes – gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten – die je oplost in je water en zo een lekker smaakje geven. Denk maar aan natuurlijke extracten uit de Braziliaanse açai, ginseng uit Azië, Indiaase moringa of de baobab uit Afrika bijvoorbeeld.

Goed voor het milieu

Niet alleen erg goed voor je gezondheid omdat de blokjes geen suiker bevatten en rijk zijn aan vitaminen, Waterdrop is ook een duurzaam alternatief voor frisdrank. Je verzamelt er namelijk geen hoop plastic flessen mee. Zelf noemen ze hun product een ‘microdrink‘ en beloven ze met hun kubusjes 97% van de verpakking en het gewicht van een normaal flesje frisdrank uit te sparen. Rest jou alleen nog wat kraantjeswater toe te voegen. Handig!

Waterdrop bestaat in meerdere smaakjes en shop je hier vanaf € 6,99 voor een pak van 12 blokjes.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.