https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Deze BV’s gaan uitdagingen aan in ‘Waarheid Durven of Doen’

Deze BV’s gaan uitdagingen aan in ‘Waarheid Durven of Doen’

Het nieuwe VTM-programma gaat op 19 juli van start.

waarheid durven of doen
© VTM

Naast ‘Vakantiehuis for Life’ komt VTM nog met een ander zomerprogramma. In ‘Waarheid Durven of Doen’ beantwoorden tal van BV’s pittige vragen en gaan ze uitdagingen aan.

Tijdens de zomer valt ons Belgisch televisieland een beetje op zijn gat. Gelukkig zijn er toch enkele luchtige titels die tijdelijk de plek van onder andere ‘Familie’ innemen. In het nieuwe VTM-programma ‘Waarheid Durven of Doen’ zullen verschillende bekende Vlamingen elkaar de komende zes weken uitdagen.

Daarin zullen telkens vier gezichten voor een avond hun intrek nemen in een villa in Oostkamp. De bedoeling is dat ze tijdens het avondeten – dat ze trouwens zelf helemaal in elkaar flansen – pittige vragen stellen en uitdagen aangaan tijdens een spelletje waarheid, durven of doen. Ze mogen zelf kiezen hoe ver ze daarin gaan, maar de verliezer doet op het einde van de avond de afwas. De winnaar mag de uitdaging voor de volgende dag kiezen.

Van Kelly Pfaff tot Ingeborg

De eerste namen zijn ook al bekend. Zo zullen we onder anderen Faroek Özgünes, Kelly Pfaff, Vincent Fierens, Kamal Kharmach, Freek Braeckman, Peter Van de Veire, Kim van Oncen, Bart Kaëll, Anouk Matton, Herman Brusselmans, Niels Albert en Ingeborg zien. Per aflevering komt er ook een speciale gast langs.

‘Waarheid Durven of Doen’ gaat op 19 juli om 21u15 van start bij VTM en is zes weken lang te zien van maandag tot en met donderdag.

Lees ook: