Home Lifestyle Vraag voor een weddingplanner? Stel ze via het nieuwe platform BridesClub

Vraag voor een weddingplanner? Stel ze via het nieuwe platform BridesClub

Het platform wil zowel bruidsparen als leveranciers een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden.

weddingplanner
© Irina Iriser via Pexels

Sta je op trouwen en zit je met een vraag? Stel ze vanaf nu aan een professionele weddingplanner via het nieuwe platform BridesClub. Met het initiatief wil HL België, de beroepsorganisatie in de Belgische huwelijkssector, zowel bruidsparen als leveranciers een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijden.

Wat is het verschil tussen een ceremoniemeester en een ceremoniespreker? En tussen een weddingplanner en een weddingstyliste? Waar vind ik die ene leuke backdrop? En hoe begin ik aan een dagplanning? Zodra je verloofd bent, zit je met 101 vragen wat de voorbereiding van je bruiloft betreft.

HL België, de beroepsorganisatie in de Belgische huwelijkssector, biedt nu letterlijk antwoord op al je vragen met het nieuwe platform BridesClub. In ruil voor een lidmaatschap ter waarde van 75 euro kan je per mail vragen stellen aan een select clubje weddingplanners, onder wie Liesje Van Haaster van Event’LSilke Vincent van Atelier RoséJoke Schoofs van WonderWeddingsGeraldine Bontemps van Excellence Weddings en Nele D’Hoe van Pop The Question, die in 2017 nog de Flair Start-Up won. Vervolgens belt een van hen je op om je persoonlijk te woord te staan.

Verder krijg je als lid van BridesClub volledige toegang tot het platform waar tal van artikels te vinden zijn over trouwen en geniet je ook van kortingen en acties bij verschillende huwelijksleveranciers zoals 10% korting op het verhuur van tafels en stoelen of een gratis upgrade van je trouwalbum.

Als kers op de taart plant het platform een heuse BridesClub Party, een tuinfeest met foodtrucks waarop alle leden zullen worden uitgenodigd en kunnen kennismaken met de leveranciers en weddingplanners die aangesloten zijn bij BridesClub.

‘We krijgen telefoontjes van vaders van bruiden die het niet meer aankunnen’

Dat het platform in volle coronapandemie tot stand kwam, is geen toeval, vertrouwt Cynthia De Clercq van HL België ons toe. BridesClub wil niet alleen bruidsparen, maar ook huwelijksleveranciers een hart onder de riem steken in deze barre tijden.

Wanneer zal er opnieuw getrouwd mogen worden? En in welke hoedanigheid? De onwetendheid is moordend.

‘Het grootste issue is de onwetendheid‘, legt De Clercq uit. ‘Wanneer zal er opnieuw getrouwd mogen worden? En in welke hoedanigheid? Wachten koppels beter nog even met het annuleren van hun feest of moeten ze het zekere voor het onzekere nemen en nu al de knoop doorhakken? En hoe zit dat dan met voorschotten en leverancierscontracten? Iedereen zit met de handen in het haar. We krijgen zelfs wanhopige telefoontjes van vaders van bruiden die het leed niet meer aankunnen!’

BridesClub is dus een zeer welkom initiatief, zowel voor koppels die op trouwen staan als voor huwelijksleveranciers. ‘Bruidsparen hebben ons meer dan ooit nodig, maar ook voor leveranciers en weddingplanners zijn het bange tijden. Wij hopen een lichtpuntje te kunnen zijn in de duisternis voor beide partijen’, besluit De Clercq.

Nog meer leesvoer voor bruiden: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.