https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle Is het nog steeds römantisch? Dit is er geworden van de ‘Hotel...

Is het nog steeds römantisch? Dit is er geworden van de ‘Hotel Römantiek’-koppels

Ruzies, onverwachte matches en overdreven opdringerige mannen: hebben we het over 'Temptation Island' of over 'Hotel Römantiek'?!

Met maar liefst vijf koppels konden Otto-Jan, Frances en Sven, de zelfverklaarde matchmakers van ‘Hotel Römantiek’, zeer tevreden zijn aan het eind van hun reis in Tunesië. Maar wat blijft er twee maanden later van resultaat over? Twee dolgelukkige koppeltje en een onverwachte match, stelt Frances vast.

Onderschat de 60-plussers van ‘Hotel Römantiek’ niet. Met ruzies op de luchthaven, onbeantwoorde liefdes, opdringerige verleiders, gebroken harten en onverwachte matches zorgen zij voor meer sensatie dan de makers van ‘Temptation Island’ zelfs durven wensen.

Liefde en liefesverdriet

Jos en Leen, Willy en Angèle, Aurèle en Mariola, Anne-Marie en Roland en ten slotte Etienne en Mia: allemaal besloten ze aan het einde van het programma nog even samen op hun romantische reis te blijven. Een bezoekje van Frances leert ons dat er twee maanden later veel verliefdheid verdwenen is. Maar hé, drie dolverliefde koppels, dat is meer succes dan de gemiddelde kijker verwacht in ‘Blind Getrouwd’, nietwaar? Goed gedaan, matchmakers!

Lees ook: