Home Lifestyle Film VIDEO: dit zijn de eerste beelden van ‘Ocean’s 8’

VIDEO: dit zijn de eerste beelden van ‘Ocean’s 8’

Wij zijn alvast héél benieuwd naar de rest van de film.

Ocean's 8
YouTube: Warner Bros. Pictures

Met onder anderen Sandra Bullock en Cate Blanchett in de hoofdrol weet je dat je met een topfilm te maken hebt. Yup, ‘Ocean’s 8‘ zal een kaskraker vanjewelste zijn, en dat blijkt al uit de eerste beelden. De makers hebben gisteren een sneak peek vrijgegeven, en die stelt niet teleur.

De eerste teaser van ‘Ocean’s 8‘ duurt slechts 15 seconden, maar het resultaat ziet er alvast veelbelovend uit. Wel moeten we toegeven dat de eerste beelden nogal weinig zeggen over de verhaallijn, maar dit is wat we tot nu toe weten: Debbie, gespeeld door Sandra Bullock, stelt een team van ex-criminelen samen om zo het Met Gala en haar voormalige vriend Damian Lewis te beroven. Spanning gegarandeerd!

Dat de film uit een indrukwekkende hoofdcast bestaat, wisten we al, maar er zijn nog een heleboel andere beroemdheden die hun opwachting maken in ‘Ocean’s 8’. Zo werden Kim Kardashian en Kendall Jenner in januari op de set gespot. Verder zullen onder anderen Katie Holmes, Zayn Malik en Hailey Baldwin te zien zijn én krijgt ook James Corden een rolletje.

‘Ocean’s 8’ speelt vanaf juni 2018 in de cinema.

Lees ook:

Er komt een vrouwelijke remake van ‘Ocean’s 11’, en de cast ziet er erg veelbelovend uit

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.