Home Lifestyle VIDEO: Christel en haar dochter Lore zorgen voor de eerste vlam van...

VIDEO: Christel en haar dochter Lore zorgen voor de eerste vlam van De Warmste Week

Met hun actie zamelden ze 495 euro in voor het Berrefonds.

De Warmste Week
© Facebook Studio Brussel

Studio Brussel-presentatrice Siska Schoeters gaf deze ochtend het startschot van De Warmste Week van Music For Life. Zij stak de vlam aan op de VRT-toren, maar Christel en haar dochtertje Lore zorgden voor de eerste vlam in het Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke.

Linde Merckpoel, Bram Willems en Eva De Roo hebben deze ochtend hun tentjes neergepoot in het Provinciaal Domein Puyenbroek in Wachtebeke voor De Warmste Week van Studio Brussel. Het trio zal er een week lang kamperen en ze zullen zich verwarmen aan de imposante acties van hun luisteraars. Mama Christel en dochter Lore zorgden alvast voor de eerste vlam van deze gulle week.

Het Berrefonds

Christel verloor haar dochtertje Oona, maar dankzij de steun van het Berrefonds kon ze dit verlies een betere plaats geven. ‘Zij maken herinneringsdozen voor mensen die een kindje verliezen tijdens de zwangerschap of net na de geboorte. Om zo dat moeilijk moment een beetje mooier te maken’, vertelde Christel deze ochtend aan de drie presentatoren.

Samen met haar dochter organiseerde ze een indoorcamping en nu kwamen ze hun verzamelde bedrag van 495 euro afgeven. Hoog tijd om die vlam in gang te steken!

Music For Life: Indoorcamping

Christel verloor haar dochtertje Oona. Samen met dochter Lore organiseerde ze een indoorcamping, goed voor 495 euro voor het Berrefonds. En meteen ook goed voor de eerste vlam van De Warmste Week 2017!

Posted by Studio Brussel on Monday, December 18, 2017

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.