Home Lifestyle Body UITGETEST: FloatFit, de sporthype van het moment

UITGETEST: FloatFit, de sporthype van het moment

Met FloatFit train je zowat alle spieren in je lichaam, en dan vooral je lachspieren.

FloatFit

Na een zware, zweterige sportsessie zou een verfrissende duik in een zwembad zó veel deugd doen, toch? Bij FloatFit krijg je die verfrissing gewoon al tijdens de work-out, als is het niet altijd volledig vrijwillig…

Pompen of verzuipen

Pompen, sit-ups, squats: de meesten onder ons krijgen al een lichte zweetaanval bij het idee dat ze die oefeningen op de begane grond zouden moeten uitvoeren. Wel, we dagen je uit om het eens op een wiebelende mat in een zwembad te proberen. Het resultaat kunnen we al voorspellen: een extra vermoeiende training en heel wat hilariteit.

Dat is alleszins wat wij ondervonden wanneer we de sporthype uittestten bij Beneau in Gent. Hou je vooral niet in: uitlachen is volledig toegestaan. Zo helpen we je die buikspieren nog wat trainen. Graag gedaan!

Voor de non-believers: FloatFit is wel degelijk een intensieve sport, zelfs als je meermaals in de week aan sport doet. Maar het is daarnaast ook lachwekkend, en de occasionele duik in het zwembad doet echt deugd. Na een training van een halfuurtje heb je dat zalige vermoeide en hongerige gevoel dat je vroeger in de lagere school ook had na de zwemles. Heerlijk.

Wij gingen langs bij Beneau in Gent, waar je trouwens ook terecht kan voor aquafitness, personal training in het water en zwemlessen (kinderen en volwassenen). Je inschrijven voor een les FloatFit kan op de website.

Meer sport:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.