Home Lifestyle Body AHA: dit trucje tegen zonnebrand gaat je huid instant verkoelen

AHA: dit trucje tegen zonnebrand gaat je huid instant verkoelen

De oplossing voor jouw pijn staat gewoon in het badkamerkastje van je lief!

Getty

Sta jij – letterlijk – in vuur en vlam na een weekendje Rock Werchter en ben je op zoek naar een middeltje om je zonnebrand te verlichten? Zoek dan niet langer, want momenteel gaat er op Facebook een handige truc viraal die misschien weleens de oplossing voor jouw probleem kan zijn.

Zie je ondanks de rijke lagen zonnecrème die je dit weekend aangebracht hebt toch een beetje rood? Dan ben je wellicht op zoek naar een oplossing die je pijn een beetje kan verhelpen. After sun smeren is natuurlijk nog steeds aangewezen, maar als jouw flesje net leeg blijkt te zijn, duik je best eens in het badkamerkastje van je lief.

Facebookgebruiker Cindie Allen-Stewart zocht toevlucht tot de schoonheidsproducten van haar man en deelde haar ervaringen op sociale media. Zij gebruikte namelijk scheerschuim met menthol om haar huid te kalmeren.

In de post op Facebook vertelt Cindie ook hoe ze te werk is gegaan. Zo hoef je de crème alleen maar aan te brengen op de verbrande zones en het hier een halfuurtje laten inwerken. ‘Niet inmasseren, maar laat het product gewoon liggen op je huid’. Een redelijk vreemd trucje maar het zou echt helpen om je huid te kalmeren. Het proberen waard, toch?

Lees ook: