https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle TRAILER: zo zou ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’ er anno 2019 uitzien

TRAILER: zo zou ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’ er anno 2019 uitzien

Het accent van 'Bel-Air' ligt meer op drama, dan op komedie.

© NBC PRODUCTIONS & sun squared media

Will Smith werd bekend dankzij zijn iconische rol in ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’. Een fan maakte nu een trailer van hoe de serie er zou uitzien anno 2019, en wij zijn fan!

Iedereen kent ongetwijfeld nog de catchy begintune van ‘The Fresh Prince Of Bel-Air’. De gigantisch populaire serie uit de jaren negentig maakte Will Smith wereldberoemd. Hij speelde een rebelse puber die opgroeide in een gevaarlijke buurt, tot zijn moeder hem voor zijn eigen veiligheid naar zijn nonkel in Bel-Air stuurde.

‘Netflix, breng dit alsjeblieft uit’

De verhaallijn is nog steeds actueel en daarom besloot een fan een trailer te maken van hoe de serie er zou uitzien als deze nú zou worden opgenomen. ‘Een verhaal van een jongen uit Philly wiens leven plots op zijn kop staat… in 2019’, beschrijft de maker Morgan Cooper zijn video.

Vergis je niet, het resultaat is geen amateuristisch filmpje dat ergens tussen de soep en de patatten is opgenomen. Het lijkt wel een trailer van een grote blockbuster uit Hollywood, en wij zijn eerlijk gezegd helemaal fan! We zien naast Will ook onder andere Carlton, Uncle Phil en Jazz terug en ze zijn één voor één uitstekend gecast. Het accent van ‘Bel-Air’ ligt wel duidelijk iets meer op drama, dan op komedie. Hopelijk brengt het de makers van de serie op het idee om een reboot te maken van de show.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De video werd al bijna drie miljoen keer bekeken en de reacties zijn lovend: ‘Netflix, breng dit alsjeblieft uit’, ‘Dit is zoveel beter dan alle trailers die ik al zag’ en ‘Hopelijk ziet Will Smith dit en wil hij sponsoren zodat dit project realiteit wordt’. Hopelijk to be continued!

Lees ook: