Home Lifestyle HEBBEN: tover je badkuip om tot een echte disco

HEBBEN: tover je badkuip om tot een echte disco

Bathing, euh... dancing queen.

Shutterstock/firebox

Niks is fijner dan na een lange werkdag een relaxerend bad te nemen. Wil je daar wat meer schwung aan toevoegen? Met de Underwater Disco Lightshow ga je in één seconde van zen naar zensationeel!

Wil je, als je je klaarmaakt voor een feestje, al in de juiste stemming komen? Werp dan de Underwater Disco Lightshow in je bad en gooi je handen in de lucht! Dit hebbeding tovert elke ordinaire witte badkuip namelijk om tot een zee – pun intended – van licht.

Verschillende kleurtjes

Het ideale accessoire voor in je badkamer bestaat uit een plastic halve bol die op het water drijft en die tal van lichtpatronen in verschillende kleurtjes projecteert. De Underwater Disco is natuurlijk volledig waterproof en werkt op batterijen. Je kan het kleinood ook in je zwembad of zwemvijver leggen om je poolparty naar een hoger niveau te tillen.

Je kan het licht hier voor slechts € 9,09 kopen. In bad gaan was nog nooit zo leuk. Zet de Underwater Disco Light aan en speel een gepast muziekje, en je badkamer wordt in een mum van tijd de place to be voor een preparty. Hou de zotte dansmoves wel voor op de échte dansvloer, of je spendeert de rest van je avond met het dweilen van je vloer.

Lees ook: